СКАНДАЛ:КИРАЦОВСКИ, ДО КОГА СО ТВОЈОТ МИЛЕНИК „МАКТЕЛ“ ЌЕ СПИНУВАТЕ ДЕКА МАКЕДОНЦИТЕ СЕ МАЛЦИНСТВО ВО МАКЕДОНИЈА?!

СКАНДАЛ:КИРАЦОВСКИ, ДО КОГА СО ТВОЈОТ МИЛЕНИК „МАКТЕЛ“ ЌЕ СПИНУВАТЕ ДЕКА МАКЕДОНЦИТЕ СЕ МАЛЦИНСТВО ВО МАКЕДОНИЈА?!

СКАНДАЛ:КИРАЦОВСКИ, ДО КОГА СО ТВОЈОТ МИЛЕНИК „МАКТЕЛ“ ЌЕ СПИНУВАТЕ ДЕКА МАКЕДОНЦИТЕ СЕ МАЛЦИНСТВО ВО МАКЕДОНИЈА?!

Коментарите се исклучени на СКАНДАЛ:КИРАЦОВСКИ, ДО КОГА СО ТВОЈОТ МИЛЕНИК „МАКТЕЛ“ ЌЕ СПИНУВАТЕ ДЕКА МАКЕДОНЦИТЕ СЕ МАЛЦИНСТВО ВО МАКЕДОНИЈА?!
Share Button

Македонскиот народ е малцинство во својата држава ,според главниот мегафон на Александар Кирацоски,електронскиот портал „Мактек.мк“!

Искрено не знаеме за чиј интерес обработуваат дечките , но во моменти кога сите го чекаме „фамозниот“ телефонски разговор Заев – Ципрас,Република Македонија и македонскиот народ доживеаа денес, да бидат малцинство во својата држава .Ова е скандалозната објава на порталот „Мактел.мк„,за кој генералниот секретар на СДСМ Александар Кирацовски,од срце го брани како најголем патриот , и како најзаслужна личност за падот на режимот. (Кликнете за зголемување)maktel skri shot

Според порталот кој го „командува„ Кирацоски, денес ќе објави вест под наслов „ Стаса најсилен доказ дека албанците во земјава се над 30%:Од 15 000 матуранти во земјава ,10 000 се Македонци,5000се Албанци“.

Доколку се водиме од веселата математика ,свесно нарачана во овој сензитивен момент за македонскиот народ,дека албанците биле над 30% од населението,а која весела математика ја темелат врз база на матуранти,тогаш посланието на миленикот на Кирацоски ,свесно сака да го уништи македонскиот народ.

цел текст ohridsky.com

уредник

Related Posts

ПОСЛАНИЕ ДО РОБЕРТ ПОПОСКИ:МАКЕДОНИЈА ВО 1889 ГОДИНА Е ПРИЗНАЕНА ОД ГРЧАКАТА АКАДЕМИЈА (ФАКСИМИЛИ)!

Коментарите се исклучени на ПОСЛАНИЕ ДО РОБЕРТ ПОПОСКИ:МАКЕДОНИЈА ВО 1889 ГОДИНА Е ПРИЗНАЕНА ОД ГРЧАКАТА АКАДЕМИЈА (ФАКСИМИЛИ)!

Create AccountLog In Your Account