За време на денешниот протест во Битола, виножито(фото)

За време на денешниот протест во Битола, виножито(фото)

Коментарите се исклучени на За време на денешниот протест во Битола, виножито(фото)
Share Button

Моќна порака од Битола: Името не го даваме!!!(видео+фотогалерија)

Коментарите се исклучени на Моќна порака од Битола: Името не го даваме!!!(видео+фотогалерија)
Share Button

Битолчаните испратија од Битола моќна порака Не за промена на името на нивната мајка Република Македонија. Протестот започна со врнежи од дожд но и со Химната на нашата земја. Потоа се запалија бакли, се извикуваше Македонија… се одржаа говори и се изрази револт по повод  договорот  за промената на името на нашата држава преку протестен
Complete Reading

По Комити и Чкембари повикуваат на протест за името

Коментарите се исклучени на По Комити и Чкембари повикуваат на протест за името
Share Button

Create AccountLog In Your Account