В недела, ВМРО – ДПМНЕ цела Македонија ја повика во Битола на протестен марш

Ги повикаме сите граѓани во Република Македонија кои што имаат идентичен став како ВМРО-ДПМНЕ, сите граѓани кои што сакаат да застанат на патот на спроведување на капитулантскиот договор кој што владата има намера да го потпише со нашиот јужен сосед, а истовремено да ги осудат сите погрешни политики на СДСМ, да ни се придружат на Протестниот Марш кој што ќе го одржиме на 17.06.2018 – недела, со почеток во 13:30 часот пред Спортската сала во Битола.
Се гледаме !- велат од ВМРО – ДПМНЕ