Синоќа во Преспа запален автомобилот на Хари Локвенец

Во Преспа синоќа е запален автомобилот на пратеникот на СДСМ од Прилеп , Хари Локвенец/ за медиуми пратеникот ни потврдувал ниту пак демантирал, но упатува за повеќе информации преку МВР