ВЕЧЕРВА ПРОТЕСТ ПРЕД СОБРАНИЕТО: Се бара Договорот со Грција да не се реализира

ВЕЧЕРВА ПРОТЕСТ ПРЕД СОБРАНИЕТО: Се бара Договорот со Грција да не се реализира

ВЕЧЕРВА ПРОТЕСТ ПРЕД СОБРАНИЕТО: Се бара Договорот со Грција да не се реализира

Коментарите се исклучени на ВЕЧЕРВА ПРОТЕСТ ПРЕД СОБРАНИЕТО: Се бара Договорот со Грција да не се реализира
Share Button

Демонстрантите и вечерва пред Собранието порачуваат дека е страшно да се менува името и никој не смее да го бара тоа.  Велат дека меѓународната заедница требала да ја прифати земјата под уставното име.

Според нив, Договорот меѓу Македонија и Грција е против сите правила и не смее да се спроведе.

Ова е седми ден како се протестира.

уредник

Related Posts

Премиерот потврди дека братучедот Трајче Заев купил оранжерија за да произведува канабис !

Коментарите се исклучени на Премиерот потврди дека братучедот Трајче Заев купил оранжерија за да произведува канабис !

Протест пред Владата за малиот Алмир

Коментарите се исклучени на Протест пред Владата за малиот Алмир

Заев: Доста граѓаните не критикуваат, време е да не пофалат

Коментарите се исклучени на Заев: Доста граѓаните не критикуваат, време е да не пофалат

Да му помогнеме на 15-месечното девојче од Македонија кое мора да се оперира во Кина

Коментарите се исклучени на Да му помогнеме на 15-месечното девојче од Македонија кое мора да се оперира во Кина

Дејди Македонијо де! Таван падна врз пациенти во прилепската болница

Коментарите се исклучени на Дејди Македонијо де! Таван падна врз пациенти во прилепската болница

Create AccountLog In Your Account