НИНЏУЦУ КЛУБ ОД БИТОЛА НА ТРЕНИНГ ВО ГЕРМАНИЈА

Great trening with great people.10 rounds sparing session in Vuong Doan Brazilian Jiujitsu Academy in Breckenheim Wisbaden.Одличен тренинг и мотив да се посетува оваа академија почесто.
Osss

објавата е превземена од facebook страницата на Нинџуцу клуб Битола