УЧЕСНИЦИТЕ НА ПРОТЕСТОТ БАРААТ ОСТАВКА ОД ПРВИОТ ЧОВЕК НА МВР

УЧЕСНИЦИТЕ НА ПРОТЕСТОТ БАРААТ ОСТАВКА ОД ПРВИОТ ЧОВЕК НА МВР

УЧЕСНИЦИТЕ НА ПРОТЕСТОТ БАРААТ ОСТАВКА ОД ПРВИОТ ЧОВЕК НА МВР

Коментарите се исклучени на УЧЕСНИЦИТЕ НА ПРОТЕСТОТ БАРААТ ОСТАВКА ОД ПРВИОТ ЧОВЕК НА МВР
Share Button

Учесниците на протестот пред Собрание, кој се одржува против промена на името, најавија кривична пријава против Оливер Спасовски поради прекумерна упоребна на сила од страна на полицијата на протестите.

Извикувајќи „оставка, оставка“, тие упатија и барање до медиумите и новинарите да работат чесно.

уредник

Related Posts

Пат Маврово – Дебар низ фотографии

Коментарите се исклучени на Пат Маврово – Дебар низ фотографии

Create AccountLog In Your Account