Двор е кај Клиничка болница Битола …неуреден и нечист (фото)

Двор е кај Клиничка болница Битола …неуреден и нечист (фото)

Двор е кај Клиничка болница Битола …неуреден и нечист (фото)

Коментарите се исклучени на Двор е кај Клиничка болница Битола …неуреден и нечист (фото)
Share Button

Грда слика скоро на секаде низ градот па дури и онаму каде што треба да е најчисто.  На фотографиите е дворот (паркчето) кај Клиничка болница Битола, кадешто може да се видат и шишиња од испиени пива

уредник

Related Posts

Еве кој си го сака градот, викенд е ама тој е на терен.Ова е градоначалник!

Коментарите се исклучени на Еве кој си го сака градот, викенд е ама тој е на терен.Ова е градоначалник!

Се урна руски хеликоптер

Коментарите се исклучени на Се урна руски хеликоптер

Селмани: Објавите на Мактел не заслужуваат никаков коментар од новинарско здружение затоа што немаат никаква врска со новинарство

Коментарите се исклучени на Селмани: Објавите на Мактел не заслужуваат никаков коментар од новинарско здружение затоа што немаат никаква врска со новинарство

Собранието утре ќе го ратификува договорот со Грција

Коментарите се исклучени на Собранието утре ќе го ратификува договорот со Грција

Нападнат претседателот на ЛДП, Горан Милевски

Коментарите се исклучени на Нападнат претседателот на ЛДП, Горан Милевски

Create AccountLog In Your Account