Битолска граѓанска НЕкултура (фото)

Битолска граѓанска НЕкултура (фото)

Битолска граѓанска НЕкултура (фото)

Коментарите се исклучени на Битолска граѓанска НЕкултура (фото)
Share Button

Скаличките водат кон храмот св 40 маченици ама пред нив…граѓанска НЕкултура

Зграда во Битола во центарот на градот а ова е веднаш до зградата (двор) кај самата улица

И оваа несекојдневна слика знак не е но што ли ќе да е?

Чекаш автобус…написи се кафе на здравје, корпа за отпадок небарај арно е овде

Може и вака ако е паркче

 

уредник

Related Posts

После дождот:)Битола без снег

Коментарите се исклучени на После дождот:)Битола без снег

Битола синоќа (фото)

Коментарите се исклучени на Битола синоќа (фото)

„Билјана“ кај Драгорот платно не белеше ама низ реката вчера белило си течеше…

Коментарите се исклучени на „Билјана“ кај Драгорот платно не белеше ама низ реката вчера белило си течеше…

(ФОТО) Во моментов се отстранува споменикот на Александар Македонски од аеродромот

Коментарите се исклучени на (ФОТО) Во моментов се отстранува споменикот на Александар Македонски од аеродромот

Виножито – Битола (фото)

Коментарите се исклучени на Виножито – Битола (фото)

(фото)Без коментар

Коментарите се исклучени на (фото)Без коментар

Пак…

Коментарите се исклучени на Пак…

Create AccountLog In Your Account