Ванковска за Заев: Му утврдија отсуство на реформи, корупција во власта, лошо судство, а тој среќен

Share Button

Професорката Билјана Ванковска се огласи на социјалните мрежи по одлуката на ЕУ за можен датум за почеток на преговори на Македонија со Унијата во 2019 година, по што премирот Зоран Заев имаше објава на Фејсбук пишувајќи дека Македонија добила големо признание.

-Да умреш од смеа! Му утврдија отсуство на реформи, корупција во власта, лошо судство – и плус му сменија ајдентити вит но дискасити, а тој среќен!? 🙃 Реформи бараме, и ето не го даваме!, пишува Ванковска на Фејсбук.