Од денес битолчани добиваат повисоки сметки за услугите на ЈКП Водовод и ЈКП Нискоградба

Од денес битолчани добиваат повисоки сметки за услугите на ЈКП Водовод и ЈКП Нискоградба

Од денес битолчани добиваат повисоки сметки за услугите на ЈКП Водовод и ЈКП Нискоградба

Коментарите се исклучени на Од денес битолчани добиваат повисоки сметки за услугите на ЈКП Водовод и ЈКП Нискоградба
Share Button

Од денес битолчани добиваат повисоки сметки за услугите на ЈКП Водовод и ЈКП Нискоградба. Непотизмот на локалната власт ќе го финансираат граѓаните.

Од денес битолчани добиваат повисоки сметки за услугите на ЈКП Водовод и ЈКП Нискоградба. Непотизмот на локалната власт ќе го финансираат граѓаните.

Публикувахте от Иванчо Тошевски в Вторник, 26 юни 2018 г.

уредник

Related Posts

На патниот правец Катланово – Велес пред с. Сопот, сообраќајот е во прекин поради поголем одрон

Коментарите се исклучени на На патниот правец Катланово – Велес пред с. Сопот, сообраќајот е во прекин поради поголем одрон

Се јави Владата на Р. Македонија: Дали вечерва ќе се отстранува „Воинот на коњ“?

Коментарите се исклучени на Се јави Владата на Р. Македонија: Дали вечерва ќе се отстранува „Воинот на коњ“?

Погледнете параклисот на Света Петка во Битола, насекаде отпушоци од цигари,плукале и лушпи од семки

Коментарите се исклучени на Погледнете параклисот на Света Петка во Битола, насекаде отпушоци од цигари,плукале и лушпи од семки

Над 500 000 евра за патарини и бензин, пратениците играат „ново оро на стара песна“

Коментарите се исклучени на Над 500 000 евра за патарини и бензин, пратениците играат „ново оро на стара песна“

Владата ќе го разреши Дац од раководната функција во МНТ поради вчерашната сообраќајка

Коментарите се исклучени на Владата ќе го разреши Дац од раководната функција во МНТ поради вчерашната сообраќајка

Create AccountLog In Your Account