Во Битола денес избран вториот потпретседател на Шумска полиција и администрација

Во Битола денес избран вториот потпретседател на  Шумска полиција и администрација

Во Битола денес избран вториот потпретседател на Шумска полиција и администрација

Коментарите се исклучени на Во Битола денес избран вториот потпретседател на Шумска полиција и администрација
Share Button

Запознавајќи ја македонската јавност и сите оние кои што ја следат состојбата околу шумската полиција  кои се во рамките на Гранскиот Независен Синдикат на полицијата ги известуваме за следново, како продолжение на она што го имавме  на вонредното собрание одржано на 31 март 2018 година во Штип, денеска го продолжуваме процесот на екипирање на составот во Независниот Синдикат на шумската полиција и администрација- изјави Гоце Делчев Тодев претседател на НСП.

Кире Богевски  од шумската полициска станица од Велес денеска е избран за втор потпретседател на господинот Никола Гагоски кој е претседател на шумската полиција и администрација – додаде Тодев

На овој состанок кој денеска се одржа во Битола имаше и целосна анализа на состојбите во рамките на шумската полиција, повеќе детали од видео изјавите.

Првата видео изјава е од претседателот на НСП , Гоце Делчев Тодев

Втората видео изјава е од новоизбраниот втор потпретседател на шумска полиција и администрација Кире Богевски

С.А

уредник

Related Posts

(ФОТО)И ПАТИКИ “ПЛИВААТ”…КАМЕЊА И ПЛАСТИЧНИ ЧАШИ – ФОНТАНАТА ЗА САМО ЕДНА НЕДЕЛА ЈА ИСПОГАНИЈА

Коментарите се исклучени на (ФОТО)И ПАТИКИ “ПЛИВААТ”…КАМЕЊА И ПЛАСТИЧНИ ЧАШИ – ФОНТАНАТА ЗА САМО ЕДНА НЕДЕЛА ЈА ИСПОГАНИЈА

Отстранет споменикот на Андон Јанев Ќосето од пред Врховниот суд во Скопје, Општина Центар вели бил дивоградба

Коментарите се исклучени на Отстранет споменикот на Андон Јанев Ќосето од пред Врховниот суд во Скопје, Општина Центар вели бил дивоградба

ДЕНЕСОВСКИ: Роберт Поповски не да отчетно и транспарентно лажеш, туку продолжувате со глупава морбидна кампања!

Коментарите се исклучени на ДЕНЕСОВСКИ: Роберт Поповски не да отчетно и транспарентно лажеш, туку продолжувате со глупава морбидна кампања!

Негователката од гевгелиската градинка која на расплакано девојче му се обраќала со” краво” била тазе вработена

Коментарите се исклучени на Негователката од гевгелиската градинка која на расплакано девојче му се обраќала со” краво” била тазе вработена

Create AccountLog In Your Account