Месец: м.г

Избледениот пешачки причина предност да имаат возилата па потоа пешаците?

Share Button

Атпазар,Битола,август,14 часот попладне,жешко.пешаци се обидуваат да преминат улица на пешачки премин но очигледно возилата не

Браво,го откорна цвеќето од битолски парк и дома си го однесе

Share Button

Паркче кај ОУ Стив Наумов во Битола.Убаво уредено си играат дечиња и одмараат повозрасните.Дотерана госпоѓа

За многу години Голема Богородица

Share Button

Во сообраќајка на патот Градско-Прилеп загина прилепчанец

Share Button

Инцидент во познат македонски ноќен клуб – полицијата била приморана да пука

Share Button

Општинското финансирање на медиуми – скриено субвенционирање и влијание

Share Button

AJM Дел од општините доделуваат финансиски средства во медиумите за медиумски простор, но и за информирање

57-годишен битолчанец пријавил дека исчезнала неговата 32-годишна ќерка

Share Button

Битолчанец побара помош: Му исчезнаа сопругата и 5-годишната ќерка

Share Button

Змијанац: Прашањето е што се прави кога семејствата пријавуваат насилство, а не добиваат помош?

Share Button

First Children’s Embassy in the World Megjashi Republic of Macedonia пред 26 мин. · 

ВИДЕО ОД ПРОТЕСТИТЕ НА РОМИТЕ ВО РЕСЕН: Оган и блокади на патот!

Share Button

 

МВР: Потпишани се договори за набавка на панталони, ракавици, чизми, џемпери, кошули за полицајците

Share Button

Културен ФБ пријател,…останете на програмата на фб :)

Share Button

Полицајците бараат нови униформи наместо ветувања

Share Button

10 години МВР нема набавено нова опрема за униформираните службеници обвинуваат од Независниот синдикат на

Брачна двојка од Кичево ги присилувала на питачење и проституирање трите деца

Share Button

Брачна двојка ги присилувала на питачење и проституирање трите деца

Сообраќајот на патот Ресен-Битола е блокиран

Share Button