Ќе стане ли лидерот на ЛДП скопски зет наскоро?

Ќе стане ли лидерот на ЛДП скопски зет наскоро?

Ќе стане ли лидерот на ЛДП скопски зет наскоро?

Коментарите се исклучени на Ќе стане ли лидерот на ЛДП скопски зет наскоро?
Share Button

Ќе стане ли лидерот на ЛДП скопски зет наскоро?

Ќе стане море ако му запнат хехе, дознаваме дека после завршетокот на неговата седумгодишна врска со докторка од Битола повторно е во тазе врска овој пат со докторка од Скопје која е на специјализација, минатата недела заедно биле на романтичен одмор на грчкото приморје на третиот крак во Ierissos и во Ouranolollis.

Еве и фотки

Им посакуваме се најдобро и многу убави заеднички моменти.

Извор Доказм.мк

уредник

Related Posts

Прославен Денот на шегата во општина Новаци

Коментарите се исклучени на Прославен Денот на шегата во општина Новаци

Create AccountLog In Your Account