ХИТ ФОТО: Србин нарачал плескавица со кашкавал, добил ќесе !?

ХИТ ФОТО: Србин нарачал плескавица со кашкавал, добил ќесе !?

ХИТ ФОТО: Србин нарачал плескавица со кашкавал, добил ќесе !?

Коментарите се исклучени на ХИТ ФОТО: Србин нарачал плескавица со кашкавал, добил ќесе !?
Share Button

Милош Буриќ нарачал јадење во ресторан во Србија но добил невиден специјалитет во чинија.Нарачал плескавица, но сфатил дека е нешто чудно, Ја отворил и видел дека наместо да ја наполнат со кашкавал, ја наполниле со кеса, а вели никој од ресторанот не му се извинил.

Името на ресторанот не се открива, а веќе е пратена инспекција. Фотките се шират на спцијалните мрежи.

уредник

Related Posts

Зошто сме великодушни со оние кои не им треба нашата великодушност?

Коментарите се исклучени на Зошто сме великодушни со оние кои не им треба нашата великодушност?

Патот до нашата радост

Коментарите се исклучени на Патот до нашата радост

Загатка за генијалци(решение)

Коментарите се исклучени на Загатка за генијалци(решение)

Create AccountLog In Your Account