Нашиве возови муабет не ни прават, не пак да сообраќаат… :)

Нашиве возови муабет не ни прават, не пак да сообраќаат… :)

Нашиве возови муабет не ни прават, не пак да сообраќаат… :)

Коментарите се исклучени на Нашиве возови муабет не ни прават, не пак да сообраќаат… :)
Share Button

уредник

Related Posts

(ФОТО) Во моментов се отстранува споменикот на Александар Македонски од аеродромот

Коментарите се исклучени на (ФОТО) Во моментов се отстранува споменикот на Александар Македонски од аеродромот

После дождот:)Битола без снег

Коментарите се исклучени на После дождот:)Битола без снег

Другар премиер,кој од Вашиот кабинет е толку интелигентен и експерт што одлучил среде лозје да газите по црвен тепих?

Коментарите се исклучени на Другар премиер,кој од Вашиот кабинет е толку интелигентен и експерт што одлучил среде лозје да газите по црвен тепих?

Избледениот пешачки причина предност да имаат возилата па потоа пешаците?

Коментарите се исклучени на Избледениот пешачки причина предност да имаат возилата па потоа пешаците?

Битола синоќа (фото)

Коментарите се исклучени на Битола синоќа (фото)

Откорнато дрво , Градски парк Битола

Коментарите се исклучени на Откорнато дрво , Градски парк Битола

КРСТОТ НАД ГРАДОТ , СВЕТА НЕДЕЛА И СВЕТА ПЕТКА ВО БИТОЛА (фото)

Коментарите се исклучени на КРСТОТ НАД ГРАДОТ , СВЕТА НЕДЕЛА И СВЕТА ПЕТКА ВО БИТОЛА (фото)

Битолска граѓанска НЕкултура (фото)

Коментарите се исклучени на Битолска граѓанска НЕкултура (фото)

Create AccountLog In Your Account