ПОЛИЦИСКО КОМБЕ ПРОПАДНА ВО ДУПКА

Фотографија од полициско комбе заглавено во дупките полни со вода по улиците низ Аеродром, објави Фејсбук групата „Аеродром во моето срце“.

Почнаа и полициските возила да пропаѓаат во дупките низ #Аеродром!

Публикувахте от Аеродром ВО МОЕТО СРЦЕ в Петък, 10 август 2018 г.