(фото) Дел од црквата во с. Граешница

(фото) Дел од црквата во с. Граешница

Коментарите се исклучени на (фото) Дел од црквата во с. Граешница
Share Button

уредник

Related Posts

Нашиве возови муабет не ни прават, не пак да сообраќаат… :)

Коментарите се исклучени на Нашиве возови муабет не ни прават, не пак да сообраќаат… :)

(фото)Дали битолското противпожарно возило ќе стигне онаму каде што треба или не?

Коментарите се исклучени на (фото)Дали битолското противпожарно возило ќе стигне онаму каде што треба или не?

Битола синоќа (фото)

Коментарите се исклучени на Битола синоќа (фото)

(фото)Без коментар

Коментарите се исклучени на (фото)Без коментар

(ФОТО)БЕЗ КОМЕНТАР! ЦЕНТАР НА БИТОЛА!(градско ВЦ)

Коментарите се исклучени на (ФОТО)БЕЗ КОМЕНТАР! ЦЕНТАР НА БИТОЛА!(градско ВЦ)

Откорнато дрво , Градски парк Битола

Коментарите се исклучени на Откорнато дрво , Градски парк Битола

Битолска граѓанска НЕкултура (фото)

Коментарите се исклучени на Битолска граѓанска НЕкултура (фото)

КРСТОТ НАД ГРАДОТ , СВЕТА НЕДЕЛА И СВЕТА ПЕТКА ВО БИТОЛА (фото)

Коментарите се исклучени на КРСТОТ НАД ГРАДОТ , СВЕТА НЕДЕЛА И СВЕТА ПЕТКА ВО БИТОЛА (фото)

Create AccountLog In Your Account