Kekeновски до Заев:АХ ЗОРАНЕ БРЕ ЗАЕВ, ШТО (какво) НАПРАВИ?

Kekeновски до Заев:АХ ЗОРАНЕ БРЕ ЗАЕВ, ШТО (какво) НАПРАВИ?

Kekeновски до Заев:АХ ЗОРАНЕ БРЕ ЗАЕВ, ШТО (какво) НАПРАВИ?

Коментарите се исклучени на Kekeновски до Заев:АХ ЗОРАНЕ БРЕ ЗАЕВ, ШТО (какво) НАПРАВИ?
Share Button

АХ ЗОРАНЕ БРЕ ЗАЕВ, ШТО (какво) НАПРАВИ?

Жестоко ми те караат како помаленко ,,братче” и те подучуваат да бидеш повнимателен со изјавите. А ти сиротиот што да кажеш ,,Некогаш можеби не сме доволно внимателни ние политичарите, некогаш правиме и грешки, но ве уверувам дека тоа е само невнимание…” .
Ми се чини дека онака како што си тргнал можно е набрзо да ни се случи придавката ,,македонско” да ни биде забранета за употреба?
Што ќе кажеш премиеру Заев:? Какво е това македонско невнимание?😪Тι είναι αυτή η έλλειψη προσοχής!?🤐

уредник

Related Posts

Вчера отворен ден на АРМ на плоштадот „Македонија“- фотогалерија и видео на новост.мк

Коментарите се исклучени на Вчера отворен ден на АРМ на плоштадот „Македонија“- фотогалерија и видео на новост.мк

Заев моли за трпение: потребно е време за да се променат работите, јас ви давам збор дека ќе успееме

Коментарите се исклучени на Заев моли за трпение: потребно е време за да се променат работите, јас ви давам збор дека ќе успееме

Стоматологија со писмо до Заев и Филипче: Изберете стручен директор или ќе се бориме на улица

Коментарите се исклучени на Стоматологија со писмо до Заев и Филипче: Изберете стручен директор или ќе се бориме на улица

Заев: Во ПИОМ фалат 500 милиони евра, може ќе треба да се зголеми возраста за пензионирање

Коментарите се исклучени на Заев: Во ПИОМ фалат 500 милиони евра, може ќе треба да се зголеми возраста за пензионирање

Create AccountLog In Your Account