ФРАЕРОВ СИ ВЛЕЧЕ БАНДЕРА , АВТОМОБИЛИ МУ СВИРАТ ДА СЕ ТРГНЕ ОД ПАТОТ А ТОЈ… ГЛЕДАТЕ ДЕКА ВЛЕЧАМ

Ете така уз пат и по некоја бандера некој ќе влече а останатите учесници кои сообраќаат ќе се снаоѓаат  како што умеат и знаат