Сообраќајот на патот Ресен-Битола е блокиран

Сообраќајот на патниот правец Ресен-Битола кај местото викано Стара Слога, од 14 часот, е блокиран во двата правци.

Причина за блокадата е протест на група граѓани

(фото, илустрација)