Браво,го откорна цвеќето од битолски парк и дома си го однесе

Паркче кај ОУ Стив Наумов во Битола.Убаво уредено си играат дечиња и одмараат повозрасните.Дотерана госпоѓа на сред бел ден откорна од посадените цвекиња си ги стави во најлонска кеса и си замина.Не ни се веруваше што направи ,а уште помалку зошто?Немо стоевме некое време,стаписани од постапката на битолчанката а потоа се упативме кон местото а таму траги од корнети цвеќиња …па госпожа ако читаш,срам да ти е