Курир:Заев се соочи со слаба поддршка и во Битола: Си донесе и автобуси, но залудно

Донесоа луѓе во околу 10 автобуси во Битола, а сепак држеа говори пред мал број на граѓани.

Неуспешен беше и денешниот настан од кампањата со која Владата и СДСМ сакаат да ги убедат граѓаните дека на рефрендум треба да ја поддржат промената на уставното име на нашата држава.

Со слаба посетеност, Заев се соочи и во Битола.

ТВ 21  пренесува дека автобисуте беа на паркингот пред спортската сала „Младост”, а објави и дека најповеќе имаше автобуси со прилепски регистарски таблички.

извор kurir.mk