Луѓе живеат во овој град наш или животни…???

Лавчански пат… дајте бе луге засериозете се малку… луѓе живеат во овај градот наш или животни… со шо го заслужуваме овај третман???

Лавчански пат… 09.09.2018

Лавчански пат… дајте бе луге засериозете се малку… луѓе живеат во овај градот наш или животни… со шо го заслужуваме овај третман???

Публикувахте от Битолски факти в Неделя, 9 септември 2018 г.