Ден: д.м.г

Утре е строг пост –Ден на погубувањето на Св. Јован Крстител

Share Button

Заев опкружен со телохранители на митингот за референдумот во Битола(видео)

Share Button

Двајца загинати на патот Градско – Прилеп

Share Button