Никола Димитров: Не ви иде памет бре, која оставка кога можам да си лапам илјадници евра за ич работа, дај не бидете идиоти

Nikola Dimitrov
пред 14 мин.
Не им доаѓа ум. Специјална војна почнаа. Значи, како што вели Виктор Иго, нема ништо посилно од една идеја на која и’ дошло времето. Ќе ни’ ја биде нашата Македонија! И не дигам раце додека не ни’ ја биде!