Нинџуцу клуб Битола:Три викенди и три турнири – Грција, Бугарија и Скопје

Ninjutsu klub”Bitola” се чувствува  професионално.

Три викенди и три турнири за Џиуџицу за нашиот такмичарски тим.Најпрво следи Грција, Атина 27 Октомври, потоа Монтана Бугарија 03 Ноември и за крај Скопје Опен 2018.Три турнири од меѓународен тип со земји учеснички од повеќе земји со одлична конкуренција.
Одиме напред…Oss

Фотографија на Ninjutsu klub"Bitola".

Ninjutsu klub”Bitola” сподели објава —  се чувствува професионално.

Можност за нов Почеток…01 Октомври 2018 ….тренинзи, едукација,предавања, спортски боречки турнири, семинари …Да се биде дел од од големи тимови е привилегија која не смее да се пропушти…Наскоро и македонската Нинџуцу вештина ќе биде дел од голема светска федерција…Train with us…

Подготовки за следни ММА борби …За крај на добра седмица тренинзи ММАTakedown Drill …Недела 18 ти Март со свои 11 такмичари клубот ќе настапи на државното првенство за Јапонска Џиуџицу во склоп на Македонска Џиуџицу Федерација во две дисциплини и тоа Борби и партер Ne Waza.

Публикувахте от Ninjutsu klub"Bitola" в Петък, 16 март 2018 г.