Фотографии од железничкиот мост над Црна Река кој е прекинат за сообраќај

Поради деформации на мостот над Црна Река, меѓу станиците Градско и Кукуричани, железничкиот сообраќај на релација Велес – Гевгелија е во прекин, соопшти Македонски железници – транспорт АД.

фото

Ivica Pavlov до: Ѕид на сообраќајниот срам