Анкета на Новост:Дали сте за предвремени парламентарни избори?

Share Button

Штабовите на две најголеми политички партии во земјава  вчера го запалија алармот за подготовка на изборна кампања откако  ги консолидираа своите позиции дали е можен договор за уставни измени или ќе се оди на избори. Раководството на ВМРО-ДПМНЕ е за предвремени избори, но само со претходно исполнети барања.

Кој е вашиот став , дали вие сте за предвремени паркаментарни избори , или не , или пак можеби во однос на ова прашање ви е сеедно? На нашата анкета можете да гласате десно на полето каде што е и поставено анкетното прашање