Педофилите демнат деца на Фејсбук

Социјалните мрежи носат низа опасности за помладите. Децата се најголеми жртви на социјалните мрежи. Немаат уште развиена, во доволна мера, моќ на расудување и тоа може да доведе до кобни последици.

danger-of-social-media

На социјалните мрежи педофилите и другите слични престапници бараат свои жртви. На тоа предупредува токму ова видео, кое е снимено со дозвола на родителите и е направен социјален експеримент за да ја подигне свеста за овој проблем. Погледнете го видеото и споделете го со пријателите да бидат свесни за ОПАСНОСТА.