Сузбиена криминална група која организирала криумчарење мигранти со фалсификувани патни исправи(видео)

Share Button

Сузбиена криминална група која организирала криумчарење мигранти со фалсификувани патни исправи

Сузбиена криминална група која организирала криумчарење мигранти со фалсификувани патни исправи

Публикувахте от Министерство за внатрешни работи в Петък, 5 октомври 2018 г.