Полицијата трага по прилепчанка и нејзините две бебиња

Министерството за внатрешни работи вчера околу 13 часот добило пријава во Полициската станица Прилеп од страна на Е.К. (37), дека неговата сопруга В.К. (29) со двете двомесечни деца се оддалечила во непознат правец на 06.10.2018 година во 15 часот.

МВР бара секакви информации и првзема мерки за расчистување на овој случај.