Манастир Света Недела – лековита вода , с. Оровник Охридско(фотогалерија)

Нашиот редовен читател Александар Цветковски ни испрати фотогалерија од преубавиот манастир посветен на Света Недела – лековита вода кој е сместен кај селото Оровник , Охридско. Му благодариме на Александар за преубавата галерија која ја споделуваме со сите вас. Рај Божји!!!

фото А.Ц