Манастир Света Петка во Оровник , има лековита вода која помага за очи , главоболка , неродилки(фотогалерија)

На фотографиите е манастирот Света Петка Римјанка кај Оровник .Одлично место за уживање во тишина!!!

фото Александар Цветковски