ТОШЕВСКИ:ДАЛИ НАТАША ПЕТРОВСКА ЌЕ ГИ ПРАТИ НА УЧИЛИШТЕ СОПСТВЕНИТЕ ДЕЦА СО ОВИЕ ВОЗИЛА?

Share Button

ДАЛИ НАТАША ПЕТРОВСКА ЌЕ ГИ ПРАТИ НА УЧИЛИШТЕ СОПСТВЕНИТЕ ДЕЦА СО ОВИЕ ВОЗИЛА СО “ВИСОКИ” ЕКОЛОШКИ И БЕЗБЕДНОСНИ СТАНДАРДИ?
– Општина Битола нема право да врши превоз на патници
– Возилата се со ЕУРО 0 и не исполнуваат техничко експлотациони услови
– Возилата се постари од 50 години и се небезбедни, а не истите да се користат за превоз на деца

Битола од ЈСП Скопје доби автобуси за превоз на патници

фб статус на Иванчо Тошевски