Димовски за автобусите во Битола: Дојде животот? Или заглави на Плетвар?

Битола вчера доби три автобуси за превоз на патници од Град Скопје. Истите ќе се користат во наредните шест месеци, а ќе се користат според потребите.

На тоа, пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Илија Димовски реши да се пошегува, со голед на тоа дека автобусите се застарени.

„Убави новиве автобусите во Битола? Дојде живот? Или заглави на Плетвар некаде?“, напиша Димовски на Твитер.

А Наташа му  одговори: Ќе си ги возиме додека не се распаднат, што те боли цоцот тебе.

доказ.мк