Читател до Новост:Би ве замолил доколку некој од вашите читатели има “Требник” да ми подари

Читател ни се обрати со замолница, доколку некој од нашите читатели има ТРЕБНИК а не му треба да му го подари. Па драги наши читатели ако имате ТРЕБНИК, ако не ви треба пишете ни за да ве упатиме каде да го подарите

Почитувани ….Би ве замолил,доколку некој од Вашите читатели ,има да ми подари ТРЕБНИК би Ви бил крајно благодарен ….
Срдечен поздрав