ОО на СБМ Битола денеска со промоција на книгата „Битолска партизанска меморија“

Share Button
ОО на СБМ Битола во рамките на проектите поддржани од Министерство за култура на Република Македонија, денеска во „Магаза“ во Битола ќе има промоција на книгата „Битолска партизанска меморија“ од авторот Евгениј Литовски.

Збор на истата ќе земе и претседателот Александар Трајковски
Промотор на истата ќе биде Проф.  д-р Роберто Трајковски.