Заев го напушти Собранието: „Се прават обиди да се обезбеди мнозинство“

Премиерот Зоран Заев го напушти Собранието и замина во Владата на Република Македонија. Тој за ТВ21 кажа дека се прават напори да се обезбеди двотретинско мнозиство. На прашање до каде е седницата, тој одговори дека е само гостин и дека на Собранието е да одлучи.

„Тука сум само гостин, и на Собранието е да одлучи. Се прават обиди да се обезбеди мнозиство. Секако тоа да биде во нормални околности.“, рече Заев.

Заев: Се прават обиди да се обезбеди мнозинство

Заев: Се прават обиди да се обезбеди мнозинство

Публикувахте от TV21 в Петък, 19 октомври 2018 г.