Лице под дејство на алкохол ги вознемирило свештените лица во манастир во Источна Македонија

Пијан вознемирувал калуѓери во манастир

Лице под дејство на алкохол ги вознемирило свештените лица во манастир во Источна Македонија. Свештените лица го пријавиле немилиот настан околу 17.26 часот, а од неканетиот гостин ги куртулило обезбедувањето во реонот.

Фото: илустрација