Костадин Богданов исклучен од ВМРО-ДПМНЕ

Централниот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ на вечерашниот состанок ги разрешил  потпретседателот Митко Јанчев и членот на извршниот комитет Костадин Богданов кој доаѓа од редот на реформаторите – неофицијлано дознава Економски Лидер од извори од партијата.