Миленко Неделковски: На врата ми е дојдена полиција да ме уапси

Познатиот водител и новинар Миленко Неделковски пред околу еден час на неговиот Фејсбук профил објави дека на врата му дошла полиција за да го уапси без, како што пишува, некоја посериозна причина.

Засега нема официјални информации од МВР за ваквите наводи од новинарот.