Никола Тодоров по одлука на Централниот комитет на ВМРО – ДПМНЕ , исклучен од партијата

Централниот комитет на барање на дел од општинските комитети донеле одлука и за исклучување на поранешниот Министер за здравство и Министер за образование Никола Тодоров.

Најавена е прес-конференција од ВМРО-ДПМНЕ за потврда на овие информаци