Сашо Мијалков исклучен од ВМРО – ДПМНЕ

 Вечерва на ЦО на партијата покрај исклучувањето на Јанчев и Богданов од партијата е исклучен и Сашо Мијалков, доскорешен член на ИК на партијата и еден од најмоќните функционери во изминатите години во времето на лидерувањето на братучед му Никола Груевски, пренесе Магазин.