Јанчев за Либертас: Господ нека им е на помош, јас останувам вмровец

-Немам што да коментирам – ни изјави сега веке разрешениот потпретседател Јанчев.

-Господ нека им е нив на помош а јас бев и останувам ВМРО ДПМНЕ. Толкu имам само да искоментирам, друго нема потреба – изјави тој.

изворlibertas