Коњ излегува од казино во Прилеп

Чудна глетка вечерва на прилепскиот булевар.Коњ се движеше по главната улица на кај Локалната самоуправа, но подолго се заджа пред едно казино во центрот на градот. Прилепчани велат:”сигурно изгубил многу пари и не знае на кај тера”?!

изборmakedonija.in