МИЦКОСКИ демантира: Твитерот ќе си го користам!

Ќе ги разочарам злонамерните и оние кои намерно шират невистини. Јас останувам да ја говорам вистината, исто како што ќе продолжам да го користам мојот твитер. До следниот твит, #МакедонијоНапред!, напиша лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на својот Твитер профил.

Христијан Мицкоски@MickoskiHM

Ќе ги разочарам злонамерните и оние кои намерно шират невистини. Јас останувам да ја говорам вистината, исто како што ќе продолжам да го користам мојот твитер. До следниот твит, !https://www.faktor.mk/mickoski-se-iskluchi-od-tviter-mnogu-go-navreduvale