Мицко се исклучи самиот себе, од Твитер.😁

Мицко се исклучи самиот себе, од твитер.😁
Не е Мицко во ранг на сите светски политичари.😉
Битно во белата зграда сите го сакаат.Сега за сега…

Фотографија на Bobi Ilievski.

prevzemeno od Dokaz.mk