Семејство бара помош од граѓаните:.Го нема дедо ми веќе 2 дена, ако некој го видел нека не извести

Да ве замолам …Го нема дедо ми веќе 2 дена излезе од дома вчера во 15:00 сатот и не се врати.Облечен е во карирана кошула,зелена вентијага,тренерки,надворешни влечки и носи капа на која пишува хемометал.Ве замолувам доколку некој го има видено и има информации да ме контактира во приватна порака на фб.
Ви благодарам