Активен пожар во близина на с.Лабуништа струшко. Гори букова шума

Активен пожар во близина на с.Лабуништа струшко. Гори букова шума. Екипи на ЈПШС-Јабланица-Струга и ППЕ-Струга се излезени на терен и вклучени во гасењето на пожарот.- известуваат од ЦУК

(фото)илстрација